Storitve za gostince

TODA POSLOVNA DARILA

Podjetje TODA se z dejavnostjo prodaje ukvarja že več kot desetletje in v tem času smo uspeli pridobiti precej zadovoljnih strank. Podjetje se uvršča med mala podjetja, kar jemljemo kot veliko prednost, saj nam ta majhnost omogoča pristne medsebojne odnose. V podjetju dajemo velik pomen željam kupcev in se nenehno prilagajamo potrebam trga.

Več o tem »

Zavod za izobraževanje delavcev

Zavod za izobraževanje delavcev financira udeležbo na seminarjih, sejmih in strokovnih ekskurzijah v višini 300 € letno. Sofinanciramo izobraževanje in usposabljanje zaposlenih, znižujemo stroške izobraževanj in usposabljanj, dvigujemo izobrazbeno raven, dvigujemo konkurenčost mikro in malih podjetnikov.

Več o tem »

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Smo podjetje, ki s svojim znanjem s področja tiska in promocije nudi celovito ponudbo vsem svojim strankam. V slovenskem prostoru se uveljavljamo že več kot 25 let, naš glavni cilj pa ostaja zadovoljna stranka.

Več o tem »

ALEXBAR Advise – Aleš Ogrin s.p.

Gostinske storitve – catering, priprava in strežba koktajlov v prostorih naročnika, na sprejemih, poročnih gostijah, družabnih prireditvah; izobraževanje kadra in svetovanje v gostinski dejavnosti, promocije, marketing…

Več o tem »