Lucy’s Wine Tours

Opis ponudbe

Jeziki vodenja: slovenščina, angleščina, nemščina, ruščina

Lucy’s Wine Tours organizira najrazličnejše vrste vinskih doživetij. Od klasičnih vinskih, kjer je poudarek na degustaciji vrhunskih vin, kulinaričnih dobrotah in druženju, do aktivnih, pa vse do ekskluzivnih vinskih doživetij in vinskih timbildingov za podjetja.

Za ljubitelje vina pripravljam poldnevne, enodnevne in večdnevne vinske avanture, vse v dogovoru s stranko in njenimi željami. Vsi vinski izleti so personalizirani, namenjeni manjšim skupinam in vključujejo pristen stik z domačini, bodisi z gostinci, vinarji ali pripovedovalci zgodb. Organiziram vinska doživetja v Sloveniji, v prihodnosti bodo v ponudbo vključene še svetovno priznane vinske regije.

Aktivna vinska doživetja so namenjena vsem, ki želijo vinske dežele doživeti na nekoliko drugačen, predvsem pa aktiven način. Za moje stranke pripravljam razna tematska doživetja, kot so: obiranje grozdja z domačini, safari med vinogradi z vinogradnikom, kolesarjenje med vinogradi, raziskovanje naravnega rezervata Ormoških lagun z ornitologom, jogo med vinogradi ob sončnem vzhodu, dan v družbi z vinogradnikom, in seveda klasična doživetja, kjer boste spoznali posamezne vinogradniške dežele (Haloze, Jeruzalem, Dolenjska, Vipavska dolina) ali posamezno sorto (Po poti penin, Po poteh modre frankinje).

Ekskluzivna vinska doživetja so nekaj posebnega in namenjena tistim, ki stremijo k vrhunskosti – z zasebnim luksuznim vozilom, luksuzno namestitvijo, degustacijo v butičnih kleteh, izjemno kulinarično ponudbo, stran od množice turistov in hrupa.

Vinski in kulinarični timbilding je namenjen podjetjem, ki se zavedajo pomembnosti kvalitetnih odnosov med zaposlenimi in zadovoljstva zaposlenih na delovnem mestu. Organiziram kulinarične in vinske delavnice, kjer se zaposleni v skupinah spopadejo z vinskim ali kulinaričnim izzivom, preko katerega povečajo svojo delovno motivacijo in odkrivajo svoje talente.