JRE & Miele masterclass

Izjemno, kreativno sodelovanje združenja mladih gostincev JRE in navdušujoča tehnologija izdelkov Miele.

Vrhunska kulinarika za enostaven, svež in kakovostno pripravljen kulinarični obrok.

Hrana, kuhanje, kuharske veščine in triki ob pripravi kakovostnih jedi so v današnjem svetu postale temeljna vrednota človeštva. Od kod prihajajo surovine, kako se skrbi zanje pri pridelavi in kako je jed pripravljena, so vprašanja, ki jim posvetimo mnogo svojega časa. Kuhanje predstavlja vsakodnevni užitek in postaja hobi, pa naj si bo to le zase ali pa ob druženju s prijatelji, družino. 

Na voljo so nam številne kuharske knjige, oddaje in dogodki, ki se jih lahko poslužujemo za nadgrajevanje svojih kulinaričnih sposobnosti in vizij.

Ob vsem tem pa se naša zelena Slovenija razvija kot gastronomska dežela, saj imamo mnogotere kuharske chefe, ki so na dobro prepoznanih ocenjevalnih kulinaričnih lestvicah uspešnosti odlično pozicionirani. Ravno v letošnjem letu je tudi Michelin ugledal Slovenijo in podelil številna odličja. Pa ne pozabimo omeniti tudi kap, ki jih podeli najboljšim tudi mednarodni vodnik Gault&Millau.

Torej, slovenski gastronomski sektor pluje z navdihom in vizijo, prav tako pa tudi gostje restavracij, ki si želimo kakovostnih kulinaričnih kreacij, ob katerih uživamo in doživljamo raznoliko, a celovito gastronomsko izkušnjo.

Ravno s tem kulinaričnim namenom Združenje JRE (Jeunes Restaurateurs)* in podjetje Miele organizirata kulinarične delavnice z JRE chefi Markom Pavčnikom, Luko Gmajnerjem & Markom Magajnom, Tomažem Bevčičem in Leonom Pintaričem. Predstavili vam bodo enostavne in sveže pripravljene kulinarične kreacije. Vzemite si čas zase in uživajte z nami v pripravi enostavnih, zdravih in kakovostnih obrokov vrhunske kulinarike, za vaš vsakdan.

Druženja bodo potekala v Miele Experience Centru v Mariboru in Ljubljani.

Miele Experience Center Ljubljana (do 12 oseb) – 17:00 – 21:00

  1. 9. – Restavracija Rizibizi, Portorož, chef Tomaž Bevčič
  2. 11. – Gostilna Rajh, Murska Sobota, chef Leon Pintarič

Miele Experience Center Maribor (do 8 oseb) – 17:00 – 21:00

  1. 10. – Galerija okusov, Petrovče, chefa Luka Gmajner in Marko Magajne
  2. 12. – Restavracija Pavus, Laško, chef Marko Pavčnik

Dobrodošli! Skupaj gradimo kulinarično prihodnost Slovenije!

Kulinarična vstopnina znaša 96 EUR (*vštet 5 – hodni degustacijski meni, vinska spremljava, izročki, recepture in predpasnik).

Rezervacije in dodatne informacije: maja.ramsak@jre.si (Rezervacija bo potrjena s predplačilom na naš račun.)

 

*Združenje JRE:

–          Ustanovitev: 1974

–          V Sloveniji: od 2007

–          Več kot 350 restavracijih in 160 hotelov v 16 državah Evrope,

–          V Sloveniji 17 JRE članov,

–          Več kot 5.000.000 gostov letno,

–          Več kot 180 Michelinovih zvezdic,

–          Vrednote: kulinarika, mladi, izkušnje, deljenje znanja, lokalno, kakovost #neverendingpassion, #wecaremore, #creatingperfectmoments

www.jre.si

FB/IG: JRE Slovenija

*Miele

Vizija: Miele je najbolj zaupanja vredna in zaželena vrhunska blagovna znamka na svetu.

Poslanstvo: Immer Besser. Ustvarjamo čudovita doživetja, tako da na novo definiramo odličnost. Vsak dan, povsod.

Prepričanja in vrednote: Stojimo na lastnih nogah in rastemo kot družinsko podjetje. Radi imamo to, kar delamo. Usmerjeni smo v edinstvenost. Smo vir pomembnih izumov. Ustvarjamo za ljudi. Proučimo vsako podrobnost. Ljudje se lahko zanesejo na nas. Skupaj delamo bolje. Skrbimo drug za drugega. Stvari delamo drugače. Stvari delamo bolje.

#LifeBeyondOrdinary, #Genaration7000

www.miele.si